Sale!
Mob.susp.60 Sophia 2 usi 2
Mob.susp. Sophia 60 2 usiMob.susp.60 Sophia 2 usi  3Schita Sophia 55 suspendat 1

Mobilier baie suspendat din Mdf vopsit fronturi si laterale 60 cm cu 2 usi frezate plus lavoar ceramic 60 cm

1,200 lei 750 lei

Cod: 8701. Categorie: .

Descriere produs

Noua colectie de mobilier pentru baie Florin Art cuprinde o gama larga de solutii care permit renovarea camerei de baie la preturi accesibile.

Baia este locul in care ne pregatim pentru o noua zi. Camera de baie poate fi spatiul ideal de regasire si de reflectare.

Sc. Florin Art Srl comercializeaza mobilier de baie din MDF vopsit poliuretanic si pal melaminat.

Finisajele sunt de cea mai buna calitate, fiind executate cu tehnologii moderne. In urma tratamentelor aplicate mobililerul este rezistent la conditiile din baie si isi pastreaza vii culorile o lunga perioada de timp.

Baia cu mobilier suspendat permite igienizarea spatiului de sub mobilier.Datorita faptului ca mobilierul nu are picioare se poate curata foarte usor spatiul de sub el. Conditia este ca peretele sa reziste la greutatea mobilierului, sa fie din beton, caramida ,bca.     Nu se recomanda montarea mobilierului suspendat pe structura de gips carton.

Setul nu inlude bateria sanitara si dibluri de fixare, se recomanda dibluri in functie de perete( beton, caramida, bca…)

Mobilierul este adaptabil oricarui spatiu si ofera personalitate si eleganta perena, facand din orice baie, zona de relaxare preferata din intreaga casa.

Alegeti solutia care se adapteaza cel mai bine nevoilor dumneavoastra si incepeti sa va bucurati de ea. Poate fi combinat cu alte produse din gama Florin Art pentru a realiza un set.

Mobilierul este fabricat in Romania.

Informatii aditionale